ALCOHOLIC ARCHITECTURE

DETAILS

  •  A neon sign of a scroll with Breathe Responsibily written on it.

    Photo by Marcus Peel

  •  A man looks through a masonic style arched window into the cloud room filled with vaporised gin and tonic.

    Photo by Marcus Peel

  •  The Breathe Responsibly neon sign viewed from behind a set of vinyl butcher curtains.

    Photo by Marcus Peel

  •  A cloakroom designed to look like cloister arches behind a wall of blue vinyl butcher curtains.

    Photo by Marcus Peel

  •  The main bar area, with brass tube lights hanging overhead and rock face wall behind.

    Photo by Marcus Peel

  •  A wide shot of the bar floor area. Bar to the left and cloud room filled with vaporised gin and tonic at the far end.

    Photo by Marcus Peel

  •  Guests standing in waterproof ponchos at the bar, the barmen blurred as they make cocktails.

    Photo by Marcus Peel